Nejnovější recenze ze sekce Sous-vide
Cenově dostupné, zkouším nový typ vareni
Patří tato nádoba k uvedenému vařiči.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- přehledné ovládání
- po několika (cca 6) použitích se ulomil spodní kryt vrtulky a ta teď rachtá o sáčky s jídlem
- kryt tam držel cca na třech 4mm tlustých plastových pacičkách, nevím jak si ten kdo to navrhoval představoval, že to vydrží desítky hodin tepelného zatížení
Reakce značky Lauben
děkujeme Vám za recenzi. Velmi nás mrzí vzniklá komplikace. Prosím obraťte se na naši zákaznickou podporu na e-mailu [email protected], kde s Vámi Vaši reklamaci dořeší.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Tým Lauben
přenosný, přesná teplota i čas
Skvělé
Reakce značky Lauben
děkujeme Vám za recenzi. Těší nás Vaše spokojenost.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Dělá to co má s dobře.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
Dobrý den,děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšitna Vaše další nákupy.Přejeme pěkný den.S pozdravemONLINESHOP.CZ
Produkt je velmi pohotový, šikovná velikost i uspořádání, že lze použít téměř na jakýkoliv hrnec. Masíčko uvařené tímto způsobem je úžasné!
Reakce značky Lauben
Dobrý den,děkujeme Vám za recenzi. Těší nás Vaše spokojenost.
- jednoduchý na ovládání
- vše jedním tlačítkem
- tichý chod
- čitelný displej
- Skvělý výrobek
Vařič funguje jak má, skvěle drží teplotu. Je jednoduchý na ovládání. Výhodou je uchycení vařiče formou externího "svěráku". Vyzkoušeno již několikrát k plné spokojenosti.
Oproti sous vide vařičům jiných značek v této cenové kategorii jednoznačný vítěz.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
- velice dobře drží teplotu
- nastavování po 0,1 °C (pro sous-vide nutnost!)
- strašná ergonomie! Otočné tlačítko je nepřesné, dotykové ovládání necitlivé...
- fatální nespolehlivost - koupili jsme dva, oba v záruce vráceny (přestaly ohřívat vodu). Přitom používány byly oba vařiče doslova párkrát.
- ceny - "Německá" kvalita to opravdu není, takže doporučuji rozhodně koupit konkurenční výrobky se stejnými funkcemi - těžko mohou být méně kvalitní.
Na vaření opravdu super věc, bohužel díky své nespolehlivosti nelze nikomu doporučit. Ten pocit, když koupíte vyzrálé hovězí, všechno pečlivě připravíte, včetně vakuování, a pak zjistíte, že dnes se bude dělat maso na pánvi nebo v troubě... Začínali jsme na produktech Lidl, které mají velkou nevýhodu necitlivého termostatu (nastavování po 0,5 °C, reálně tedy teplota v hrnci kolísá neustále o 1 °C), ale za danou cenu určitě lepší poměr cena/výkon.
- Hlučnější ale funguje
Čínskej krám
- Neuvěřitelně tichý (ve srovnání s vařičem Silver Crest z Lidlu)
- Snadné ovládání
- Design
- Přehledný display
- Pytlík na uskladnění v balení
- Dva znovupoužitelné vakuovací ZIP sáčky v balení zdarma
- Cenově patří mezi ty levnější
- Možnost nastavení směru proudu vody
- Možnost natočení těla vařiče libovolným směrem
- Kvalitní zpracování
Skvělý a tichý sous vide vařič
- Nepracuje s WiFi o frekvenci 5 GHz, s WiFi 2,4 GHz jede dobře
- Nízká citlivost přijímače WiFi v tyčovém vařiči
Solidně zpracovaný německý výrobek, přehledný displej a intuitivní ovládání. Teploty udržuje bezvadně,s přesností na 1 stupeň. Po ukončení programu se sám vypne.
- Jednoduchost ovládání
- Bezproblémové upnutí na nádobu
- zatím nic nezjištěno
Dlouho jsem váhal, zda koupit právě tento ohřívač a vypadá to, že to byla vynikající volba. Je trochu robustnější, ale jinak skladný.
A funguje na 100%. Panenka i zelenina na jedničku
Reakce značky Lauben
děkujeme Vám za recenzi. Těší nás, že jste s našim výrobkem spokojen.
Tým Lauben
- Celá sestava pro Sous Vide vaření v jednom.
- Vyzkoušeno jednou a jednoduché ovládání,tichost,jsem hodně spokojený
Zatím jsem toto zboží neobdržel!!!!!!!!!!
Prosím Vás máte tam velký bordel!!
Ten rýžovar jsem jěšte nedostal! A tak nemám zboží ani peníze.Rýžovar objednaný
30tého 4-tý a zaplacený.
Vítěz testu ponorných sous vide vařičů, je to vynikající pomocník
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
Zobrazuji 201 - 220 ze 360 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...18 Další »