Nejnovější recenze ze sekce Sous-vide
Šikovná pomůcka pro sous-vide vaření. Dostatečný objem a zejména výška pro upevnění sous-vide vařiče. Vyrobeno z odolného plastu, což společně s poklicí zabraňuje úniku tepla při vaření a tím je zajištěna úspora elektrické energie. Snadná manipulace a údržba.
- Zatím pracuje dobře.
nastavim a varim
- Ještě lepší než jsem ocekaval
- Dělá přesně co má
- Jednoduché nastavení
- Dvě rychlosti ohřevu.
- Nic.
- Snadná obsluha
- cena/výkon
- bylo by vhodné kdyby měla kovová část která topí nárazníky aby se nedotýkala nádoby
Steba SV 50
Registrovaný uživatel
Přidáno: 25. listopadu 2020
(naposledy upraveno 25. listopadu 2020)
- Špičkově drží teplotu, odzkoušeno na 6 hodinové lázni nebyl žádný pokles ani navýšení během vaření. Výborný tvar pro manipulaci. Robustní, ergonomický, dobře se kotví v nádobě i hrnci. Výhodou jsou rovněž dodané izolační kuličky pro udržení teploty.
- Nic.
Vyzkoušel jsem předtím z Lidlu značku Silvercrest jejich sous vide tyč a byl jsem notně zklamaný, protože nedržel teplotu a sám se během vaření vypínal musel jsem jej několikrát reklamovat a nakonec vrátit. Steba je robustní na profesionální úrovni. Perfektní pro tento způsob vaření. Pro gurmány je to skvělý pomocník do kuchyně.
Výborný sous- vide vařič.
opravdu funguje
- Kvalitně provedené
- Není
Reakce značky Lauben
děkujeme za Vaší recenzi. Těší nás Vaše spokojenost s výrobkem.
Tým Lauben
Cena
- dokonalá příprava masa
Reakce značky Lauben
děkujeme za Vaši recenzi. Věříme, že budete s naším produktem i nadále spokojen.
S pozdravem a přáním pěkného dne,
tým Lauben
Pro mé účely využití vyhovuje. Funguje perfektně,přesně tak jak je popsáno u produktu.
Produkt jsme vraceli,protože nefungoval.
- Vařit z postele - done
- Vařit na teplotu, kterou chcete - done
- Funguje to přesně, jak očekáváte
Prostě to vezmete a umístíte na nádobu, doporučuji vyšší nádobu s pevnou hranou. Ale na plastový kýbl se to fakt nehodí. Nejvíc se mi osvědčilo to dát na hrnec na těstoviny (široký aspoň 20cm), pak to jede naprosto báječně. Voda se dostane na ideální teplotu za desítky vteřin, takže během chvíle můžete začít vařit a nemusíte na nic čekat. Dáváme kuře, kravičku i prasátko. Vše bez obtíží.
- skvělé
- perfektní i skladní
Reakce značky Lauben
děkujeme za Vaši recenzi produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnoval.
Přejeme pěkný den.
tým Lauben
Nevím zatím krátká doba
Už jej používám delší dobu, syn bude mít radost z dárku.
- Jednoduchá obsluha.
- Vypadá moc pěkně.
- Díky hrnci jsem začal zase jíst zeleninu, nevěřil bych že mrkev, červena paprika nebo třeba i žampiony můžou chutnat tak dobře. (Tip: kořenovka chce větší teplotu asi 80*)
- Po týdnu každodeního vaření mi obsah 6l přišel docela malý, pro dva lidi v pohodě, ale kdybych chtěl pravidelně vařit pro celou rodinu v hrnci dohromady maso i zeleninu asi bych se poohlédl po větším hrnci, celkově ale hodnotím kladně a doporučuji.
Zobrazuji 241 - 260 ze 359 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...18 Další »