Nejnovější recenze ze sekce Sous-vide
- vhodný jako dárek
- jednoduché ovládání
- časovač
Na doporučení od kamaráda kuchaře jsem tento vařič koupila pro maminku k Vánocům. Vypadá parádně a maminka je nadšená, když tatínek udělá pomocí Sous Vide šťavnaté steaky. :)
Reakce obchodu elektro DVORSKÝ
Dobrý den,děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit na Vaše další nákupy.Přejeme pěkný den.S pozdravemDVORSKY.CZ
- úložné pouzdro
- časovač
- přesnost teploty
Líbí se mi design a je to výborný pomocník do kuchyně. Trochu jsem se obávala obsluhy, ale návod je jasný a stručný. Párkrát zmáčknu čudlík a je hotovo. Bezva je taky, že vše už je v balení, nemuselo se nic kupovat navíc, rovnou jsem vyzkoušela udělat tuňáka a rozdíl je tedy opravdu znát.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
Dobrý den,děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit na Vaše další nákupy.Přejeme pěkný den.S pozdravemONLINESHOP.CZ
- Jednoduché používání, jídlo je skvělé
- Za málo peněz hodně muziky, snadná obsluha, vše funguje jak má...
- Funguje přesně jak jsem očekával, intuitivní ovládání, rychlý ohřev
xxxxxxxxxxxx
- splnil očekávání,rychlost ohřevu,tichý
Nemohu nic hodnotit, jelikož zatím zboží nebylo dodáno,
i když před deseti dny zaplaceno !!
Dohledání zásilky je nemožné - internet oznamuje již týden, že je zboží na cestě - nevím kterým dopravcem !!
Přeji krásné vánoce.
Jana Petrová
- Ulehčí praci
Mám ráda takro připravené jídlo
Funguje jak má.... Překvapilo mě robusní dobře, zpracované provedení ;-) Snadné ovládání. Zatím naprostá spokojenost ;-)
- nepřijdete o cenné vitamíny
- minimalistický design
Dostala jsem to jako dárek k narozeninám od ségry. Zatím jsem zkoušela dělat maso se zeleninou, a můžu říct že to bylo nejlepší co jsem kdy uvařila. Je to opravdu strašně jednoduché, nemusíte vůbec studovat návod, stačí kouknout na video a navíc v balení bylo i pár skvělých receptů.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
Dobrý den,děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit na Vaše další nákupy.Přejeme hezký den.S pozdravemONLINESHOP.cz
- Vysoký výkon
- vařič vše ohlídá za vás.
Koupeno jako vánoční dárek pro manželku. Zatím nebylo vyzkoušeno, ale už se těším na nové jídlo, snad se bude líbit
Reakce obchodu elektro DVORSKÝ
Dobrý den,děkujeme za Vaši recenzi produktu, přejeme pěkný den a budeme se těšit na Vaše další nákupy.S pozdravemDVORSKY.CZ
- příjemná cena
- poměr cena výkon
Koupil jsem to kvůli připravování masa na gril, poprvé jsem viděl podobný produkt u kamaráda a hned mě to zaujalo. Maso ve výsledku je naprosto boží a griluje se kratší dobu. Už se těším na léto až to pořádně vyzkoušim.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
Dobrý den,děkujeme za Vaši recenzi produktu, přejeme pěkný den a budeme se těšit na Vaše další nákupy.S pozdravemONLINESHOP.cz
- malý a nezabere hodně místa
- displej
- nemohla jsem vyzkoušet osobně
Je to dárek pro sestru k Vánocům. Ráda vaří, tak se ji to snad bude líbit:) Co musím říct já, že výrobek vypadá fakt prémiově!
Reakce obchodu elektro DVORSKÝ
Dobrý den,děkujeme za Vaši recenzi produktu, přejeme pěkný den a budeme se těšit na Vaše další nákupy.S pozdravemDVORSKY.cz
- nastaveni teploty
- vaření bez starostí
Jídlo po vaření s souse vide vždycky chutná líp. Najednou se celá rodina těší na moje vaření
DVORSKY.CZ
- rychlá příprava jídla
- tichý chod
- kontrola teploty
- trochu jsem se bál jestli to nebude složité, ale je fakt easy
Dostal jsem tento vařič jako dárek. Líbí se mi minimalistický design, který se mi skvěle hodí do kuchyně. Vaření je jednoduchý a jídlo chutná lépe.
- jednoduché ovládání
- zatím nic
Mám rád moderní zařízení do kuchyně, zvlášť když mi mohou pomoct s přípravou zdravých jídel. Tento vařič se mi líbí, používám ho na vaření masa. Díky sous vide je jídlo chutnější a udrží si víc živin, než u klasického vaření na pánvi například. A co je hlavní jídlo nemůžete nikdy zkazit!
S pozdravemO
DVORSKY.CZ
- nemusím číst návod, všechno jsem pochopil z videa
- připravuje zdravé jídlo bez tuků
- minimalistický design
- KONEČNĚ SE NEBOJIM SI KOUPIT DRAHÉ MASO
- žádné
Skvělá věc pro každého, komu záleží na jeho zdraví. Může si uvařit večeři bez používání oleje a tuku a hlavně jídlo je vždy perfektní. Doporučuju pro každého koho baví vařit!
- moderní design
- jednoduchá obsluha
Po měsíci použití chci říct že tento produkt zachranil spoustu času. Doporučuju! Jídlo chutná naprosto skvěle a vypadá taky na talíři mnohem živěji
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
Zobrazuji 301 - 320 ze 359 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18 Další »